Consultancy Digitale Marketing

Al jaren is het internet de meest fantastische manier om nieuwe klanten te bereiken. Door de snelle wijzigingen en de verscheidenheid aan middelen is het als ondernemer vaak heel onduidelijk wat je nu precies moet doen. Moet je inzetten op je website, hoog staan in Google, iets doen met Facebook? En wat met Google Adwords? En moet je ook emails gaan verzenden?

Veel ondernemers vangen heel wat verschillende meningen op en weten uiteindelijk niet meer wat ze moeten doen. Vaak doen ze dan snel ook maar wat. En ze geven het al even snel weer op omdat het niet werkt.

Succes is het juiste doen, op de juiste manier en op het juiste moment.

In digitale marketing is dit statement meer dan ook van toepassing. De verschillende middelen die je kan inzetten, gaande van je website tot volledig automatische verkoopfunnels, kunnen alleen maar succesvol zijn wanneer ze op het juiste moment en op de juiste manier worden toegepast.

Als ondernemer is het moeilijk om daar zonder hulp een duidelijk beeld van te krijgen. Zonder de juiste kennis, een degelijk communicatieplan en een duidelijke digitale marketing strategie zal je je onderneming nooit op de juiste manier succesvol in de markt kunnen zetten.Een gezonde en rendabele online marketing bestaat uit een mix van de beschikbare technieken. Alleen zo bereik je de juiste ideale klant die gegarandeerd interesse heeft in jouw producten of diensten.

  1. Je verdiept je zelf op je eigen tempo in alle vaardigheden via onze Online Masterclass Digitale Marketing.
  2. Je volgt één, meerdere of alle modules van onze Workshop Digitale Marketing.
  3. We maken je persoonlijk wegwijs in die onderdelen en technieken waar je op dat moment behoefte aan hebt tijdens een Individuele Training.

Zie je het toch niet zitten of heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan doen wij het werk voor jou.

Wij doen het voor jou

Met het Marketleader Consultancy traject gaan we op 6 maanden tijd jouw bedrijf online op de kaart zetten.

In eerste instantie analyseren we grondig alle aspecten van je onderneming die van belang zijn voor je online succes. De website, sociale media, huidige marketinginspanningen, je doelgroep en je producten of diensten, … alles wat belang heeft komt aan bod.

We stellen een 6-maandenplan op en pakken eerst die elementen aan die daadwerkelijk voor de meeste omzet en winst zorgen. Hoeveel tijd er aan het uitvoeren van het jouw digitale marketing besteed wordt bepaal je zelf. Je kan mijn team inhuren voor één of meerdere dagen per maand. Hoe meer tijd we in jouw digitale marketing investeren, hoe sneller en hoe meer resultaat je hebt.

De taken die we uitvoeren en de technieken die we toepassen hangen af wat voor jouw onderneming op dat moment technisch en financieel haalbaar is. We kunnen stap voor stap gaan en eerst de meest noodzakelijke problemen aanpakken of we kunnen op verschillende fronten werken zodat je zo snel mogelijk resultaat hebt.

Hieronder vind je een overzicht van de meest courante taken welke voor jou kunnen uitvoeren.

Dit kunnen wij voor jou uitvoeren

Website

Je website is het hartje van je onderneming. Hier staat of valt je online aanwezigheid mee. Al de rest is marketing. Wij pakken jouw website aan of maken een nieuwe website indien nodig.

Meer weten?

Webshop

Online verkopen is een sterke aanvulling op je fysieke winkel. Wij ontwikkelen voor jou een Google-vriendelijke webshop die werkt.Overzicht, structuur en conversie staan daarbij voorop.

Meer weten?

SEO

Wanneer je website bovenaan in Google staat, is dit de meest rendabele vorm van online marketing. We werken voor jou een duurzame strategie uit en optimaliseren jou website voor topposities in Google.

Meer weten?

Bloggen

Regelmatig nieuwe, relevante inhoud toevoegen aan je website en deze verspreiden via sociale media en mail, is een belangrijk onderdeel van een succesvolle online marketing strategie. Je toont je expertise aan Google én aan je potentiële klanten.

Meer weten?

Marketing Strategie

Zonder duidelijk doel voor ogen is eender welke strategie goed of slecht. Digitale marketing kan slechts succesvol zijn wanneer je weet wat je met jouw onderneming wil bereiken. Wij werken de nodige stappen uit, zodat je al snel het resultaat van je online inspanningen voelt.

Meer weten?

Sociale Media

Facebook, LinkedIn, Instagram, ...Wat moet je er als ondernemer mee?Rekening houdend met jouw business en jouw doelgroep integreren we sociale media in jouw online marketing strategie. 

Meer weten?

Facebook Advertenties

Zijn jouw producten en diensten zo uniek dat potentiële klanten niet zelf op zoek gaan op Google? Maak klanten dan bewust van hun probleem en jouw oplossing.Wij stellen renderende Facebook Ads en Remarketing Campagnes voor je op die het verschil maken.

Meer weten?

Google Ads (Adwords)

Is je SEO (nog) niet wat het zou moeten zijn, maar wil je toch gevonden worden in Google? Dan is Google Ads een al dan niet tijdelijke oplossing. Met een doordachte aanpak en splittesting zorgen we voor maximale resultaten voor jouw budget.

Meer weten?

Email Marketing

Klanten en leads blijven informeren zorgt voor het opbouwen van vertrouwen en het tonen van jouw expertise. Email marketing is springlevend en is één van de meest rendabele kanalen. Bij het opstellen van email campagnes houden we rekening met de GDPR-wetgeving en zorgen we er voor dat de mails niet als spam wordt beschouwd.

Meer weten?

Vraag je Gratis Adviesgesprek aan

Wil je weten welke aanpak in jouw geval het beste werkt? Vraag dan nu je gratis adviesgesprek. In het telefonische strategiegesprek van 45 minuten leer je:

    • Waar jouw beste kansen liggen om door te groeien naar de top van jouw markt
    • Welke obstakels je moet overwinnen om jouw website rendabel te maken
    • Welke 3 online marketing strategieën perfect passen bij jouw bedrijf

Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis, maar we hebben niet onbeperkt tijd. Daarom maken we een selectie van de aanmeldingen. We gaan alleen in gesprek met mensen waarvan wij weten dat we ze ook ECHT vooruit kunnen helpen. Vul je gegevens in om in aanmerking te komen voor een gratis adviesgesprek. Zo kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden om je op een correcte manier te kunnen helpen.