Open Workshops Digitale Marketing

 

Digitale marketing is momenteel de meest rendabele manier om snel meer leads aan te trekken en meer omzet te realiseren. Marketleader biedt verschillende workshops aan waarmee jij jouw onderneming doet groeien dankzij het internet.

Op een succesvolle manier nieuwe klanten verwerven dankzij het internet draait al lang niet meer enkel om het hebben van een website die hoog staat in Google. Er zijn veel meer mogelijkheden om de digitale aanwezigheid van je onderneming te verhogen.

Ontdek de verschillende mogelijkheden van digital marketing tijdens de 8-daagse Masterclass Digitale Marketing. Deze masterclass is deels theoretisch van aard opdat je je bewust wordt van het hoe en waarom van de verschillende toepassingen. Maar we gaan zo snel mogelijk over de direct praktisch toepasbare tips en trics, die je meteen in de praktijk kan omzetten.

Dankzij de twee extra implementatiedagen ga je naar huis met een heuse, uitgewerkte strategie en een stappenplan waar je meteen resultaat mee boekt.

Je kan elke workshop (behalve de implementatiedagen) ook als ééndaagse open workshop volgen. Wil je meer weten over één bepaald aspect van digitale marketing, aarzel dan niet en schrijf je in.

De workshops zijn doorspekt met heel wat praktijkervaring. Je leert wat werkt en wat niet werkt, van een docent die er dagdagelijks mee bezig is. Geen hoogdravende theorie dus. Wel technieken die in de keiharde realiteit hun nut bewezen hebben en die je meteen kan toepassen op jouw onderneming.

 

 

Ontdek hier alle opleidingen Digitale Marketing waaruit je kunt kiezen.


8-daagse Masterclass Digitale Marketing

Masterclass

De 'Masterclass Digitale Marketing' is een 8-daagse workshop waarin de belangrijkste elementen van online marketing in de praktijk uitgediept worden. Dankzij deze intensieve opleiding leer je het verband tussen je website, sociale media, email marketing, online adverteren, ... en leer je om funnels op te zetten om quasi op automatische piloot een stroom aan nieuwe leads en klanten aan te trekken.

Meer informatie en datums

Digitale Marketing in de Praktijk

Workshop

In de workshop 'Digitale Marketing in de praktijk' leer je de basiskennis van online marketing. Je leert het verband tussen je website, sociale media, email marketing, etc.

Meer informatie en datums

Website, SEO en Conversie

Workshop

De training Website, SEO en Conversie biedt je praktische en meteen toepasbare kennis en inzichten om je website te verbeteren en hoger te scoren in Google. 

Meer informatie en datums

Google Ads (Adwords)

Workshop

De training Google Ads (de nieuwe naam van Adwords) biedt je praktische en meteen toepasbare kennis en inzichten op het gebied van search engine advertising (SEA).

Meer informatie en datums

Facebook en Facebook Advertenties

Workshop

De training Facebook & Facebook Advertenties biedt je praktische en meteen toepasbare kennis en inzichten over hoe je omgaat met Facebook en hoe je Facebook Advertenties gebruikt om nieuwe leads te verwerven bij een doelgroep die niet zelf op zoek gaat naar jouw producten of diensten. 

Meer informatie en datums

Email Marketing

Workshop

Email marketing is een belangrijk bron bij het verwerven van nieuwe klanten. Ze maken deel uit van iedere goed opgezette verkoopfunnel. Maar ook voor het opvolgen van leads en retentie van bestaande klanten is email marketing van onschatbare waarde.

Meer informatie en datums

Geautomatiseerde Verkoopfunnels

Workshop

We maken in online marketing vaak de fout dat we meteen op de verkoop aansturen, terwijl de mindset van je website bezoekers daar in veel gevallen nog niet klaar voor is. Bij de KuLT-methode leer je hoe je verschillende leadmagnets en landingspagina"s kan opzetten voor elke fase en mindset waarin je prospect zich bevindt.

Meer informatie en datums