Wil je meer leads en meer klanten uit het internet? | Marketleader

Download hieronder het gratis e-book met 5 Online Marketing Strategieën om elke dag kwalitatieve leads te krijgen.

Met deze tips maak jij voor jouw onderneming het tussen verschil tussen blijven ploeteren … of 24/24 uur nieuwe prospects en nieuwe klanten binnenhalen dankzij het internet.

KMO-portefeuille

Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met KMO-portefeuille te werken omwille van verschillende redenen. Wij werken voor klanten in heel België en Nederland. KMO-portefeuille is enkel in Vlaanderen geldig. Bij Marketleader hanteren we marktconforme prijzen waar de 40% subsidie reeds werd afgetrokken. Dit is onze bijdrage om ALLE ondernemers de kans te geven om hun digitale aanwezigheid succesvol uit te bouwen.
Bovendien bespaart het jou en mij heel wat administratie.

Wie is Marketleader?

Christian Pické

Je wordt geholpen door mij en mijn team: door mensen die zelf op dagdagelijkse basis met digitale marketing bezig zijn.

Ik ben Christian Pické, de ondernemer achter Marketleader.

Reeds meer dan 10 jaar ondersteun ik ondernemers met het succesvol maken van hun website. Van in het begin werden websites welke ik aanpakte heel goed gevonden in Google. Ik volgde de ontwikkelingen bij Google op de voet, paste de richtlijnen van Google strikt toe en ontwikkelde mijn eigen succesvolle SEO-strategie.

Naast SEO werk ik met mijn klanten ook aan andere aspecten van online marketing: Google Adwords, Facebook, e-mail campagnes, ...

Tijdens de website coachings met mijn klanten deel ik mijn ervaringen, denk ik met hen mee en zetten we nieuwe krijtlijnen uit om hun producten en diensten met succes in de markt te zetten. Elk jaar opnieuw genereren mijn klanten een fantastische winst. Het grootste deel van hun klanten komt uit hun website en het efficiënt gebruik van sociale media, gerichte online advertenties en email marketing waar nodig.

Toen ik zag dat zoveel ondernemers heel wat moeite hebben om hun onderneming digitaal in de markt te zetten, heb ik al mijn kennis gebundeld in de Marketleader Masterclass en de Marketleader Workshops. Deze trainingen geven je inzicht in het spel en de wisselwerking tussen website, landingspagina's, social media, e-mail campagnes en funnels. Dankzij deze trainingen kan je zelf aan de slag om jouw website en online marketing uit te bouwen om op een vlotte manier meer leads te genereren.

Heb je liever dat wij het voor jou doen? Doe dan beroep ons ervaren team. Wij pakken jouw website aan, stellen een efficiënt en haalbaar actieplan op waarmee je meteen het meeste resultaat boekt.